5 Duyu 1 Kitap’ Kitap Haftası Etkinlikleri

30 Mart- 03 Nisan tarihleri arasında kitap haftası kapsamında gerçekleştirdiğimiz ‘5Duyu 1 Kitap’ etkinlikleri dahilinde ünlü yazarlar, Mine Soysal, Tülin Kozikoğlu, Sara Şahinkanat, mizah ustası Cihan Demirci, görsel tasarım sanatçıları Nazan Tacer ve Hamit Annak hafta boyunca düzenlenen söyleşi ve atölyelerde TED Rönesans Koleji öğrencileriyle bir araya geldi. Etkinliklere Hamit Annak ile Atık Maddeler Atölyesi’nde başlayan TED Rönesans Koleji öğrencileri, Mine Soysal ile “Eyvah Kitap” adlı söyleşi, Cihan Demir ile “ Karikatür Atölyesi”, Sara Şahinkanat ile “Yaratıcı Okuma Atölyesi’, Nazan Tacer ile ‘Origami Atölyesi’, Tülin Kozikoğlu ile “Yaratıcı Okuma Atölyesi”ne katıldı. Disiplinler arası bir bütünlük ile tüm derslerde de kitap haftası kapsamında, bir kitap olsam, kitap kapağı tasarlama, matematik konulu çizgi roman tasarımı, masal karakterleri aksesuar çalışması, İngilizce kitap okuma çalışması , yaratıcı yazarlık atölyesi ve kütüphane etkinlikleri gibi bir çok etkinlik gerçekleştirildi.

5 Duyu 1 Kitap etkinlik içeriklerine linkten ulaşabilirsiniz. http://goo.gl/LTUFdC
Resimler