Eğitim Yılı Ücret Tablosu

Uploaded Image

• Öğrenim ücretimizin içine il içi geziler, Cambridge sınavları, görsel sanatlar dersine ait kırtasiye malzemeleri dâhildir.

• Yemek ücretimiz, tüm sınıf düzeylerinde sabah kahvaltısı-öğle yemeği-ikindi kahvaltısını içerir.
  • Öğrenim ücretimize dahil olmayan kalemler; servis, kitap, forma, kırtasiye malzemeleri, il dışı ve uluslararası geziler ile uluslararası eğitim programlarıdır.

TED Rönesans Kolejinde 2018-2019 döneminde geçerli olan indirimler ve yüzdeleri aşağıda yer almaktadır.

a)Kardeş İndirimi : Aynı dönemde TED Rönesans Koleji’nde okuyan kardeşlerin her birine öğrenim ücreti üzerinden % 10 indirim uygulanır.

b)TED Mezunu İndirimi :  TED okulları mezunu olan veya TED okulları mezunları derneğine üye olduğunu gösterir resmi belgesine sahip (üye olduğu mezun derneğinin okulunda en az üç yıl okuduğunu gösterir resmi belge de geçerlidir) velilerimizin ( Anne veya Baba ) TED Rönesans Kolejinde okuyan çocuklarına % 10 indirim uygulanır.

c)Erken Ödeme İndirimi : 06.02.2018-06.04.2018 tarihleri arasındaki peşin ödemelerde, öğrenim ücreti üzerinden %10 indirim uygulanır.

Taksitli ödeme koşulları ve bankanın sunduğu taksit/kredi olanakları için okulumuz kayıt ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.

d)Peşin Ödeme İndirimi : 07.04.2018-08.06.2018 tarihleri arasında yapılan peşin ödemelerde, öğrenim ücreti üzerinden %5 indirim uygulanır.

Öğrenci, bir eğitim öğretim dönemi içerisinde, yukarıda belirtilen a ve b indirim tiplerinden aynı anda faydalanamaz. Ancak birden fazla indirim hakkı kazanılması durumunda, öğrencinin lehine olan en yüksek orana sahip indirim uygulanır. Erken Kayıt İndirimi ve Peşin Ödeme İndirimi a veya b indirim tiplerinden biriyle birleştirilebilir.