Öğrenci Alım Sınavı Duyurusu

TED RÖNESANS KOLEJİ GİRİŞ SINAVI
Sevgili Aday Velimiz,

TED Rönesans Koleji 2014-2015 öğretim yılı “Öğrenci Alım Sınavı” (4-5 ve 6. Sınıflar)07 Haziran 2014 Cumartesi günü saat 10.00’da okulumuzda gerçekleştirilecektir.

Sınav sonuçları ile ilgili tüm işlemler TED Genel Merkezi Ölçme ve Değerlendirme Birimi ile yürütülmektedir. Sonuçlar 14 Haziran 2014 cumartesi günü sizlerle paylaşılacaktır.

Başvuru formu doldurarak sınava grime işlemini tamamlayan öğrencimizin salon ve sıra numarasını belirten “Sınav Giriş Belgesi” e-posta yoluyla size ulaştırılacaktır. Lütfen e-postanızı aldığınızdan emin olunuz.( 3, 4 ve 5 Haziran 2014 tarihlerinde başvuran adaylarımızın “Sınav Giriş Belgesi” 6 Haziran 2014 Cuma günü e-posta yoluyla paylaşılacaktır.)

07 Haziran 2014 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan sınavın sağlıklı bir şekilde uygulanabilmesi için aşağıdaki konulara dikkat etmenizi önemle rica ederiz;

• Sınava girecek aday öğrencilerimizin yanında, sizlere e-posta yoluyla ulaştırdığımız “Sınav Giriş Belgesi”nin bir çıktısı ve “Resmi Kimlik Belgesi” bulunmalıdır.

• Sınav yerinde aday öğrencilerimizin her biri için kalem, kalemtıraş, silgi ve su bulundurulacaktır. Arzu eden aday öğrencilerimiz malzemelerini yanlarında getirebilirler.

• Aday öğrencilerimizin sınav günü saat 09.15’ de okulumuzun lise bahçesinde olmaları gerekmektedir.

• Saat 09.15’den itibaren aday öğrencilerimiz görevliler eşliğinde kapıdan karşılanarak sınıflarına yerleştirilecektir. (Sınavın sağlıklı yürütülmesi için aday velilerimizin okul bahçesinde bulunan veli bekleme alanında bulunmalarını rica ederiz.)

• Sınav 4.sınıflar için 60 dk., 5. ve 6. Sınıflar için 80 dk. sürecektir. Sınav bitiminde aday öğrencilerimiz, gözetmen öğretmenleri eşliğinde kapıya kadar getirilecek ve tek tek velilerine teslim edileceklerdir.

Okulumuza olan ilginizden dolayı teşekkür eder, sevgili aday öğrencilerimize başarılar dileriz.

SINAV YERİ: TED Rönesans Koleji

Aydınevler Mh. Siteler Yolu.

(İstanbul Ticaret Üniversitesi arkası)

Küçükyalı - Maltepe/İstanbul

SINAV TARİHİ: 07 Haziran 2014 Cumartesi

SINAV SAATİ: 09.15- Sınav yerinde bulunma

10.00- Sınav başlangıcı

SINAV BİTİŞİ: 4.sınıflar; 11.00

5.ve 6.sınıflar; 11.20

Öğrenci Alım Sınavı hakkında daha detaylı bilgi için www.tedronesans.com adresini ziyaret ederek, kayıt kabul kılavuzumuzdan ilgili bölümü inceleyebilirsiniz.

TED RÖNESANS KOLEJİ