TED R Radyo

2015 – 2016 Akademik yılımızın kulüp dersleri arasında yer alan “TED Radyo Kulübü” üyelerinin çalışmaları neticesinde okulumuzun ilk online radyosunun kurulduğunu büyük bir mutlulukla sizlerle paylaşmaktayız. Radyomuzun ismini öğrencilerimiz “TED’R Radyo” olarak belirledi.

Radyomuz 29 Ekim 2015 Perşembe günü “Cumhuriyet” temalı programla yayın hayatına başlıyor!

İlk yayın üç saat olarak tasarlanmış olup, 29 Ekim – 05 Kasım 2015 radyo yayını olarak tekrarlanarak dönecektir. 05 Kasım 2015 itibari ile farklı programlarla yayın hayatına devam edecek olan TED’R Radyo yayın akışını ileriki günlerde ayrıca sizlere ileteceğiz.

Cumhuriyetimizin 92. Yılını kutladığımız bu özel günde yayına başlayacak radyomuzun sesini sizlerle paylaşacak olmanın heyecanıyla, nice yayınlara “TED R Radyo”

“TED’R Radyo” yayınlarına tedr.tedronesans.k12.tr bağlantısından online olarak dinleyebilirsiniz.

Uploaded Image