Uluslararası Programlar

TED Rönesans Koleji'nde Uygulanan Uluslararası Programlar

Muhteşem Terry Pratchett 2005 yılında yayımlanan ‘A Hat full of Sky’ (Discworld Series) adlı kitabında şöyle demişti:

“Neden gidersiniz? Geri dönebilesiniz diye. Geldiğiniz yeri yeni gözlerle ve farklı renklerle görebilesiniz diye. Oradaki insanlar da sizi farklı görürüler. Başladığınız yere dönmek, asla gitmemek ile aynı değildir.”

TED Rönesans’ta uygulanan uluslararası programlar açısından ne kadar da doğru bir söz. Öğrencilerimiz, yalnızca binlerce yeni anıyla eve dönmekle kalmıyor, aynı zamanda kendi dünyalarını yeni bir bakış açısıyla tecrübe etmeye başlıyorlar. Uluslararası fırsatların öğrencilerimize sunduklarını değerli buluyoruz. Öğrencilerin kendi kişisel gelişimleri, edindikleri yeni arkadaşlar, tanıştıkları yeni insanlar, kültürlerarası gelişim, yurtdışında öğrenim görmenin ve hatta yaşamanın sağladığı fırsatlar, geliştirecekleri dil becerileri değerli kazançlar.